More

  Infiintare Companie in Delaware sau Wyoming – Care este cea mai buna alegere in 2022?

  Dupa ce v-ati hotarat sa infiintati un SRL in SUA, este necesar sa alegeti in ce stat sa va inregistrati noua companie. Pentru aceasta, Delaware sau Wyoming sunt cele mai bune alegeri de luat in considerare. Desi va puteti inregistra o companie tip “LLC” (SRL) sau “Corporatie tip C” in toate cele 50 de state din SUA, Delaware si Wyoming sunt printre cele mai populare si cu o multime de avantaje comerciale.

  Ambele state ofera impozitare favorabila companiilor, taxe mai mici si protectie juridica solida. Cu toate acestea, cel mai bine este sa luati in considerare diferentele cheie in ceea ce priveste impozitele si taxele pentru a intelege care stat este cel mai potrivit pentru specificul companiei dvs.

  Care sunt beneficiile inregistrarii companiei in Wyoming?

  Multe SRL-uri (LLC-uri) se inregistreaza in Wyoming din cauza costurilor administrative si anuale de operare mai mici decat in ​​alte state. Wyoming nu are impozit de stat pe venit, impozit pe profit si taxe de franciza, aspecte atractive pentru companiile care doresc sa isi minimizeze obligatiile fiscale.

  Wyoming ofera un proces simplificat de inregistrare a unui SRL (LLC) cu documente minime si fara acord de operare necesar. Mentinerea unui SRL (LLC) in Wyoming este mai simpla, cu documente suplimentare minime de depus la stat.

  Statul ofera si o protecție de neegalat a bunurilor si a confidentialitatii. SRL-urile din Wyoming se bucura de legi solide de protectie a activelor care protejeaza proprietarii de afaceri sau administratorii companiei de a fi trasi la raspundere personala pentru orice litigiu luat impotriva companiei. In plus, SRL-urile din Wyoming nu trebuie sa dezvaluie detaliile cu privire la proprietatea sau identitatile membrilor lor.

  De asemenea, nu trebuie sa fiti cetatean american pentru a inregistra un SRL in Wyoming.

  Care sunt beneficiile inregistrarii companiei in Delaware?

  Delaware este cel mai bine cunoscut ca un paradis pentru majoritatea corporatiilor din Fortune 500 datorită legilor sale favorabile corporative si codurilor fiscale preferentiale. Cu toate acestea, Delaware ofera si cateva avantaje pentru inregistrarea unei companii de tip SRL (LLC).

  Delaware are un sistem judiciar unic numit Court of Chancery, care se concentreaza pe dreptul afacerilor si conflictele corporative, iar judecatorii din “Court of Chancery” au experienta in afaceri si pot rezolva problemele de afaceri mult mai eficient fara un juriu.

  Delaware ofera, de asemenea, protecție puternica a activelor si protectie a confidentialitatii pentru SRL-uri (LLC-uri) precum Wyoming. Daca un membru al companiei este implicat intr-un proces, Delaware Asset Protection Trust ii împiedică pe creditori sa sechestreze orice parte din activele companiei. Delaware este, de asemenea, unul dintre putinele state care exclude numele membrilor si managerilor la depunerea documentelor de infiintare. Numai denumirea SRL-ului, numele si adresa agentului insarcinat cu inregistrarea sunt disponibile public.

  SRL (LLC) in Delaware sau Wyoming Costuri Importante de Luat in Considerare:

  6266d6b8203d89068c4576d3 wyvsde%20(1)
  Infiintare Companie in Delaware sau Wyoming - Care este cea mai buna alegere in 2022? 2

  Concluzii: Ce stat sa alegem?

  Un SRL in Delaware este cea mai buna alegere daca planurile dvs. de afaceri viitoare includ transformarea SRL-ului intr-o Corporatie de tip C pentru a strange capital de risc si a emite actiuni. Multe startup-uri de tehnologie se infiinteaza Delaware in acest scop.

  Daca nu intentionati sa strangeti capital de risc, un SRL (LLC) in Wyoming este o alegere buna pentru nerezidenti si proprietari unici care doresc sa opereze afaceri online sau de comert electronic mai mici. Wyoming ofera taxe administrative si de pornire mai mici decat Delaware si necesita mai putine documente pentru a o gestiona.

  Desi acest articol nu acopera toate nuantele si aspectele legale pentru incorporarea unui SRL (LLC) in Delaware sau Wyoming, speram ca este instructiv in intelegerea diferentelor cheie pentru a va ajuta sa decideti care stat este potrivit pentru afacerea dvs.

  Pentru unul dintre cele mai simple moduri prin care oricine poate lansa si administra o companie in SUA, sa va ajute infiintarea companiei si sa accesati instrumente sustenabile de creștere – clic aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Captcha verification failed!
  Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
  - Reclama -

  Din Aceeasi Categorie

  Cont Bancar 100% Gratuit Revolut Business...

  Gestionați Finanțele Companiei cu Revolut BusinessAlfă cum Revolut Business...

  Digitalizarea IMM – Finantare Nerambursabila Intre...

  PNRR: Ghidul aferent Instrumentului de Grant de până la...

  Diferentele Dintre Companiile tip LLC si...

  LLC (SRL) & C Corporations (Corporatii tip C)sunt doua...

  Start-Up Nation 2022 Procedura Finala de Implementare...

  Comunicat MAT 24 Iunie 2022MAT (Ministerul Antreprenoriatului si Turismului)...
  - Reclama -

  Ultimele Articole

  Redeschidere Program de Finantare Medici de Familie PNRR – Sanatate din 19.01.2023

  Redeschidere apel PNRR/2022/C12/MS/I.1.1.b Finantare Medici de Familie - Cabinete ale medicilor de familie sau asocieri de cabinete de asistenta medicala primara din data de...

  Ordinul 71/2023 din 11.01.2023 Actualizare Ghid Apel de Proiecte Pentru Digitalizarea IMM-urilor din PNRR

  PNRR: A fost actualizat ghidul pentru Apelul de proiecte numărul 1 – Digitalizarea IMM-urilor – grant de până la 100.000 euro / întreprindere...

  Ghid Final Apel Digitalizare IMM 2023 Lansat la Data de 15.12.2022

  Ghid final Apel Digitalizare IMM & condiții de accesare a fondurilor europene aferente PNRR în cadrul apelului de proiecte: Digitalizarea IMM-urilorGrant de...
  - Reclama -