More

  Inregistrare Companie in SUA de Oriunde in 2023

  Inregistrati-va compania in SUA si accesați cel mai mare ecosistem de startup-uri de pe planeta cu o taxa unica de doar 399$!
  Firstbase.io este primul pas pentru a-ti inregistra compania.

  Inregistrare Companie in SUA prin Firstbase Instrument de Incorporare All-in-one

  Infiintarea unei companii este adesea o activitate solicitanta si complicata, mai ales cand vorbim de infiintarea unei companii in alta tara. Multe hartii, software invechit sau legislatie greu de inteles. Platforma Firstbase este construită pentru a remedia toate acestea fiind o companie de tehnologie care ajută fondatorii, proprietarii de afaceri si antreprenorii sa se inregistreze in SUA ca entitate juridică (fie C Corp sau LLC).

  Firstbase detine cel mai avansat sistem de operare companie All-in-one pentru a ajuta la definirea modului in care fondatorii de pe tot globul isi pot lansa, gestiona si dezvolta afacerile in SUA.

  Peste zece mii de fondatori din peste o suta de tari au folosit produsul Firstbase Start, pentru a-si lansa startup-urile in SUA.

  Firstbase.io este mult mai mult decat o simpla platforma de incorporare. Echipa este dedicata rezolvarii unora dintre cele mai grele probleme ale startup-urilor, cu un accent deosebit pe:

  • Democratizarea accesului la infrastructura financiara
  • Automatizarea sarcinilor banale cu care se confrunta fiecare fondator atunci cand conduce o afacere
  • Instrumente si resurse mai accesibile tuturor, oriunde
  • Construirea de solutii integrate pentru fondatori
  • Oferta oportunitari fondatorilor si companiilor trecute cu vederea in mod traditional
  • Democratizarea accesului la cunoastere.

  Cum functioneaza?

  Procesul de insregistrare este foarte simplu, usor de urmat si este alcatuit din doar cativa pasi:

  1. Trimiteti o cerere simpla cu detalii despre afacerea dvs.

  Alegeti un tip de companie si un stat.
  Primul pas este sa decideti in ce stat doriti sa se incorporeze afacerea dvs. Apoi, tipul de entitate juridica din acel stat. Exista beneficii pentru fiecare alegere si am prezentat cateva informatii mai jos pentru a va ajuta sa decideti. Cea mai comuna optiune este o companie precum in SRL traditional incorporat in Delaware.

  Tipuri de companii

  LLC (SRL). O societate cu raspundere limitata este o structura organizationala de afaceri din Statele Unite, care ii ajuta pe proprietarii de afaceri sa-si separe obligatiile personale de obligatiile comerciale.
  C-Corporation. O corporatie este o entitate independenta in scopuri fiscale. Corporatiile platesc in general impozite pe profit pe propriile lor profituri, iar actionarii lor platesc venituri personale din capitalul distribuit acestora.

  State pentru Inregistrarea Companiilor

  Delaware. Standardul de aur pentru startup-urile care intentioneaza sa stranga fonduri de la investitori si firme de capital de risc. Majoritatea companiilor Fortune 500 sunt inmatriculate in Delaware.
  Wyoming. Un stat excelent pentru companiile mai mici, controlate privat. Cost extrem de scazut, foarte usor de gestionat si flexibil pe masura ce compania dvs. creste.

  2. Semneaza Formularele de Inregistrare

  Concentrati-va pe afacerea dvs. Ne ocupam noi de detalii.
  Odata ce trimiteti cererea, se incepe procesul de incorporare prin trimiterea formularelor trimise la agentiile de stat si federale relevante. Firstbase va monitoriza zilnic progresul pentru ca solicitarea dvs. sa fie procesata cat mai repede posibil. In functie de cat de repede agentiile de stat proceseaza inregistrarea, ar trebui sa primiti documentele inapoi in aproximativ o saptamana.

  3. Obtineti contul bancar pentru compania dvs. nou infiintata

  Deschide-ti contul bancar si castigi pana la 50 USD cash-back.
  Integrarea Firstbase completa cu partenerii din domeniul bancar digital face ca procesul de aplicare sa fie complet automatizat, astfel incat aplicantii sa nu isi faca griji pentru nimic, nici macar fizic prezenti in SUA.

  4. Obtineti codul EIN & Toate Documentele Legale

  In acest stadiu toate documentele necesare operatiunilor comerciale sunt active, precum si un set de documente legale esentiale dupa inmatriculare. Documentele post-inmatriculare ofera informatii clare si necesare despre proprietarii companiei, operatiunile si alte detalii vitale despre companie odata ce inmatricularea a fost finalizata. Toate documentele vor fi pregatite cu termeni standard utilizati de startup-urile de top.

  Ce este codul EIN?

  Numarul de identificare a angajatorului (EIN) identifica compania pentru a-si completa declaratiile fiscale federale si pentru a deschide conturi bancare. EIN este de obicei trimis in termen de 10 zile de la trimiterea formularelor semnate, daca compania este detinuta de cetateni straini. Firstbase.io lucreaza cu institutiile necesare pentru a prelua EIN-ul. Daca unul dintre fondatori este rezident in SUA sau un nerezident cu un SSN sau ITIN, echipa Firstbase.io va putea obtine EIN-ul dvs. aproape imediat.

  Gestionare & Dezvoltare Start-Up cu Firstbase

  Din acesta ultima etapa poti incepe sa lucrezi efectiv prin intermediul companiei nou create.

  Firstbase Start™

  Incorporare LLC sau C-Corporation cu doar 399 USD Taxa Unica!

  • Formarea rapida a companiei
  • Toate taxele de depunere de stat
  • Configurare Expedited Tax ID (EIN).
  • Cont bancar de afaceri
  • Adresa companiei din SUA (prin Mailroom)
  • Serviciu de agent inregistrat
  • Emisiune de actiuni
  • Toate documentele legale esentiale
  • 150.000 USD in oferte si recompense
  • Asistenta juridica si fiscala gratuita
  • Asistenta globala pentru clienti 24/7

  Pentru mai multe informatii cu privire la inregistrarea unei companii in SUA, avatajele comerciale de care poti beneficia si suport clic aici.
  De asemenea, prin intermediul fabricant.ro beneficia de un discount de 5% din taxa unica de incorporare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi firstbase.io si sa introduci codul de discout “AFFILIATE5” in procesul de inregistrare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Captcha verification failed!
  Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
  - Reclama -

  Din Aceeasi Categorie

  Cinci Pasi Pentru a Scrie un...

  Nu este un secret pentru nimeni că succesul în...

  Competente in Tehnologii Avansate Pentru IMM...

  2200 de Companii pot Beneficia de Cursuri de Formare...

  Cont Bancar 100% Gratuit Revolut Business...

  Gestionați Finanțele Companiei cu Revolut Business Alfă cum Revolut Business...

  Digitalizarea IMM – Finantare Nerambursabila Intre...

  PNRR: Ghidul aferent Instrumentului de Grant de până la...
  - Reclama -

  Ultimele Articole

  Consultanta in Accesarea Fondurilor Europene din PNRR

  Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) reprezintă un element crucial pentru dezvoltarea economică a României, oferind oportunitatea de a accesa fonduri europene...

  150 Apeluri in Valoare Totala de 21,91 Miliarde Euro, Lansate in Trimestrul al Treilea in 2023

  Autoritățile de management pentru programele aferente politicii de coeziune au planificat lansarea, în trimestrul al treilea al acestui an, a 150 de apeluri...

  Cinci Pasi Pentru a Scrie un Plan de Afaceri Eficient

  Nu este un secret pentru nimeni că succesul în afaceri depinde de o planificare eficientă! Și totuși, mulți antrenori sunt reticenți în a...
  - Reclama -