More

  Business Management Solutions

  White Label CRM

  Un instrument performant de management ce integreaza solutii inteligente pentru a accesa si gestiona datele companiei dvs.

  Program Afiliere

  Fabricant crm
  Fabricant crm
  Fabricant crm
  Fabricant crm

  De ce?

  White Label CRM

  Functionalitati avansate de e-management, sarcini complexe, un numar mare de utilizatori din aceeasi companie sau institutie si un control total asupra datelor introduse.

  Solutii de Plata

  Gateway-uri de plata integrate precum Stripe, PayPal sau Braintree si multe altele.

  Self Hosted

  Instalarea platformei in mediul de hosting sau pe servere dedicate ale companiei sau institutiei.

  Management Companie

  Imbunatatiti performanta afacerii dvs. si oferiti o relatie profesionista B2B sau B2C.

  Fabricant white label crm

  Utilizatori Nelimitati

  Indiferent daca sunt angajati, clienti, furnizori sau parteneri, conturi individuale nelimitate.

  Siguranta Date

  Cele mai performante masuri de securitate si control total asupra datelor.

  Identitate Vizuala

  Functii integrate pentru a-ti gestiona identitatea vizuala in functie de specificul fiecarei entitati.

  business management

  Fabricant

  business management!

  CRM Management

  Administreaza-ti Afacerea Eficient si Inteligent

  Hosting TIER4

  Pentru securitatea datelor dumneavoastra

  Consultanta

  Suport & training

  Your data, one world!

  O solutie excelentă pentru aproape orice companie, freelancer sau institutie. Cu un design intuitiv & modern, administrati profesionist relatia cu clientii dvs. si imbunatatiti performanta companiei.

  Solutii Complexe

  Management

  Tier4

  Hosting

  Design

  Responsive

  Modul Dedicat

  GDPR

  Fabricant Business Suite

  Un pachet complex de solutii dezvoltate pentru a acoperi o multitudine de nevoi complexe ale antreprenorilor.

  White Label CRMFUNCTIONALITATI

  facturare online

  Facturi, proforme, oferte

  Emiteti facturi profesionale cu un aspect excelent. Atașați fișiere și trimiteți direct clienților dvs., link sau factura PDF. Factură cu/fara TVA sau alte taxe in functie de articol. Emiteti facturi proforme sau facturi recurente care vor fi generate automat pe baza configurației dvs.

  Emiteti proforme sau estimari de pret într-un minut. Trimiteti clienților pe mail sau in contul de client acestia avand optiunea de a le accepta și semna. Posibilitatea de a converti oferta / proforma emisă în factură după ce clientul a acceptat-o.

  E-Management

  Proiecte

  Sectiune dedicata pentru administrarea de proiecte pentru angajati sau clienti. Creare si asignare de sarcini pentru mai mulți membrii ai personalului, monitorizare cheltuieli, pontaje, etape proiect, sistem suport dedicat, atasare fisiere, vizualizare tabel Gantt și multe altele.

  Lead-uri

  Unelte de gestionare a lead-urilor ce pot fi tranformate in clienti. Atașați fișierele, convertiți in client, importuri automate de pe e-mail, creați propuneri, lăsați note. Organizează-ți lead-urile în etape diferite editabile in functie de necesitati.

  Personal

  Creati si asignati sarcini mai multor angajați sau clienti, editați accesul, adăugați comentarii la sarcini, adaugati atașamente, termene limita si posibilitatea de a factura sarcinile.

  Sistem Suport

  Modul Tichete Suport

  Creati propriul sistem de asistență cu răspuns automat. Administrati note personal, mesaje private, alocări pe departamente, atașamente, răspunsurile predefinite, prioritate si status tichete.

  Formulare de Contact

  Creați propriile formulare de contact sau de preluare a informatiilor necesare online. Utilizați optiunea pentru a obtine informații necesare de la clienți potențiali, furnizori sau in alte scopuri in functie de activitate sau preluați date direct de pe site-ul dvs.

  Sondaje

  Creați sondaje cu un singur clic, pe care le puteți trimite personalului, clienților sau lead-urilor prin email. Creșteți retentia clienților cu ajutorul modulului de sondaje încorporat.

  Administrare Contracte

  Generați Propriile Șabloane

  Administrați contractele dintr-un singur loc pentru optimizarea vânzărilor si relatiilor cu clientii. Adăugarea contractelor este foarte simplă, puteți seta data emiterii, data expirării, adauga modele de contracte predefinite sau puteți configura șabloane noi de contracte. Emiteti fisiere PDF ale contractelor și expediați-le clienților dvs.

  Campuri Personalizate

  Customizabile dintr-un singur clic

  Modul dedicat pentru adaugarea de câmpuri personalizate, disponibil pentru majoritatea funcțiilor importante. Puteți adăuga câmpuri personalizate facturilor PDF, proformelor, etc... Câmpurile personalizate pot stoca sau capta informații suplimentare pentru clienți, angajati, tichete suport, facturi, companie, devize și multe altele.

  Newsfeed Companie

  Anunturi & Articole

  Distribuiti sau creati evenimente ale companiei, publice sau private, încărcați documente, comunicați ușor angajații sau creati o librarie proprie cu articole dedicate activitatii companiei. Setati obiective si urmariti atingerea acestora.

  MANAGEMENT DEPOZIT

  Modul optional

  Functionalitati complexe pentru managementul unuia sau mai multor depozite. Pentru mai multe detalii și o cotație de preț va rugam sa ne contactați!

  44272C01 EC24 4CA5 9FBF FD22421950AB

  BusinessSuite

  Un pachet complex de solutii dezvoltate pentru a acoperi o multitudine de nevoi complexe ale antreprenorilor.