More

  Business Management Solutions

  Consultanta IMM & Institutii Publice

  Resurse & solutii inteligente de e-management ce integreaza cele mai noi & perfomante tehnologii pentru compania dvs.

  Calendar Estimativ PNRR

  Servicii Consultanta

  IMM

  Servicii all-in-one de asistenta in elaborarea & implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila.

  Institutii Publice

  Asistenta pentru accesarea surselor de finantare & asistenta tehnica pe toata perioada implementarii proiectelor.

  Digitalizare

  Solutii eficiente & Inteligente pentru eficientizarea activitatii & reducerea costurilor operationale.

  Finantari PNRR
  programe active

  IMM & Institutii Publice

  Calendar Estimativ

  150 Apeluri Vor fi Lansate in Trimestrul al Treilea in 2023

  Digitalizare IMM

  Grant de până la 100.000 euro / întreprindere, program activ!

  PRSM Sud - Muntenia

  Finantari Nerambursabile intre 50.000€ – 3mil.€, in curs de lansare!

  Consiliere personalizată!

  Adaptam fiecare oferta la nevoile companiei dvs. si va oferim sprijin in alegerea celei mai potrivite linii de finantare in functie de activitatea, fluxurile de lucru sau de productie derulate!

  Analiza

  Date Companie

  Indetificare

  Linie Finantare

  Contractare

  Consultanta

  Elaborare

  Proiect

  Servicii ConsultantaFINANTARI PNRR

  PNRR 2021-2027

  Servicii de consultanta in accesarea fondurilor europene

  Va punem la dispozitie o gama completa de servicii de consultanta pentru accesarea fondurilor nerambursabile si asistenta in scrierea, depunerea si implementarea de proiecte pentru domenii diverse: IT, agricultura, mediu, industrie, servicii, sanatate, productie, etc. In prezent, exista posibilitati de finantare pentru multiple profiluri de beneficiari, de la intreprinderi mici si mijlocii, la ONG-uri, cercetatori si fermieri, pana la organismele publice.

  Elaborarea Proiectului

  Dupa identificarea liniei de finantare, urmeaza colectarea tuturor datelor necesare intocmirii documentatiei de finantare, identificarea avizelor si a documentelor cerute de programul de finantare selectat. Urmeaza redactarea documentatiei tehnice si adaptarea informatiilor, astfel incat sa se preteze cerintelor publicate in ghidul solicitantului. Specific, in cadrul acestei componente, oferim servicii de elaborare a planului de afacere, previziuni financiare, studii de piata, studii de fezabilitate, elaborare cerere de finantare, documentele anexa la cererea de finantare, calcularea punctajului proiectului, suport in perioada de analiza a dosarului si rezolvarea clarificarilor solicitate de evaluatori.

  Cunostinte & expertiza, precum si o echipa dedicata de consultanti pentru a va oferi suport in accesarea fondurilor europene in timp util. De asemenea, oferim sugestii de optimizare a proiectului pentru a indeplinirea conditiilor de eligibilitate.

  IMPLEMENTARE PROIECTE

  Audit & Monitorizare

  Pentru o implementare de succes, in cadrul acestei componente, oferim servicii de realizare a achizitiilor, realizare a cererilor de prefinantare si rambursare, precum si raportarea si monitorizarea proiectului.
  Accesarea fondurilor nerambursabile ofera o serie de oportunitati evidente, insa obtinerea, utilizarea fondurilor si mentinerea legaturii cu organismele de finantare sunt extrem de complexe din punct de vedere al documentatiei si procedurilor. Va oferim sprijin in perioada post-implementare a proiectului prin intocmirea rapoartelor in etapa de sustenabilitate, gestionam managementul relatiei cu organismul de finantare si realizam auditul proiectului.

  Solicita Consultanta

  Selectati regiunea, apoi completati formularul de contact de mai jos si va vom pune in legatura cu echipa cea mai potrivita!

   Selecteaza Regiune de Dezvoltare