More

  Diferentele Dintre Companiile tip LLC si C Corporation din SUA

  LLC (SRL) & C Corporations (Corporatii tip C)

  sunt doua dintre cele mai comune entitati de afaceri disponibile antreprenorilor ce vor sa infiinteze o companie in SUA. Dupa ce ati determinat de ce ar trebui sa formati o companie, este important sa intelegeti diferentele cheie intre tipul de entitate pentru a decide care poate functiona cel mai bine pentru dvs. Aceasta este una dintre cele mai importante decizii pe care fondatorii le vor lua si, de obicei, este prima decizie legala pe care o vor gestiona singuri. De aceea, dorim sa ne asiguram ca alegeti structura potrivita pentru a sprijini viziunea si obiectivele companiei dvs.

  Acest articol acoperă diferențele cheie dintre “LLC” și “C Corporation” pentru a înțeleage si deosebi ambele opțiuni.

  Notiuni de Baza

  Atat LLC-urile, cat si Corporatiile C permit fondatorilor si partenerilor lor sa isi limiteze responsabilitatea la datorii si pasivele companiei. Avand in vedere ca ambele optiuni ofera raspundere limitata, este important sa luati in considerare modul in care intentionati sa structurati proprietatea si gestionarea afacerii dvs., obiectivele personale si ale companiei si potentialele obligatii fiscale inainte de a va decide asupra entitatii dvs.

  O Corporatie C (C-Corp) este o entitate juridica cunoscuta pentru „dubla impozitare”, in care Corporatia C plateste impozite pe profit si actionarii platesc impozite pe venitul personal pe baza castigurilor obtinute din dividende sau din vanzarea actiunilor Corporatiei C.

  O Societate cu raspundere limitata (LLC) este o structura formata din membri (mai degraba decat din actionari) care platesc impozite ca o parte din venitul personal, deseori denumita structura fiscala „de trecere”.

  Prezentare Generala

  Este intotdeauna important sa va luati in considerare obiectivele pe termen lung si scurt inainte de a alege intre un LLC si o Corporatie C. Ambele structuri ofera diferite avantaje si dezavantaje bazate pe impozitare, pasive, emitere de actiuni si reglementare.

  Mai jos este un grafic util care subliniaza diferentele cheie:

  6256e297820e34696f1c5639 llc ccorp 1
  Diferentele Dintre Companiile tip LLC si C Corporation din SUA 2

  Cum sa Inregistrati o Companie in SUA

  Daca sunteti in cautarea unei companii etice si transparente si va concentrati pe o selectie de baza de servicii (formarea companiei, consultanta autorizata, conformare continua etc.), tot ceea ce este nevoie pentru inregistrare pe care o puteti realiza online din aproape orice tara, inclusiv din Romania, Firstbase.io este de departe una dintre cele mai bune optiuni de luat in considerare.

  Pentru mai multe informații despre inregistrarea unei companii in SUA, avantajele comerciale de care puteți beneficia si sustine clic aici.

  Firstbase.io este primul pas pentru a va înregistra compania in SUA si pentru a accesa cel mai mare ecosistem de startup-uri de pe planetă cu o taxa unica minima de 399$!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Captcha verification failed!
  Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
  - Reclama -

  Din Aceeasi Categorie

  Cont Bancar 100% Gratuit Revolut Business...

  Gestionați Finanțele Companiei cu Revolut BusinessAlfă cum Revolut Business...

  Digitalizarea IMM – Finantare Nerambursabila Intre...

  PNRR: Ghidul aferent Instrumentului de Grant de până la...

  Proton VPN Securitate & Confidentialitate la...

  Datele noastre online sunt mai mult decât o simplă...

  Infiintare Companie in Delaware sau Wyoming...

  Dupa ce v-ati hotarat sa infiintati un SRL in...
  - Reclama -

  Ultimele Articole

  Redeschidere Program de Finantare Medici de Familie PNRR – Sanatate din 19.01.2023

  Redeschidere apel PNRR/2022/C12/MS/I.1.1.b Finantare Medici de Familie - Cabinete ale medicilor de familie sau asocieri de cabinete de asistenta medicala primara din data de...

  Ordinul 71/2023 din 11.01.2023 Actualizare Ghid Apel de Proiecte Pentru Digitalizarea IMM-urilor din PNRR

  PNRR: A fost actualizat ghidul pentru Apelul de proiecte numărul 1 – Digitalizarea IMM-urilor – grant de până la 100.000 euro / întreprindere...

  Ghid Final Apel Digitalizare IMM 2023 Lansat la Data de 15.12.2022

  Ghid final Apel Digitalizare IMM & condiții de accesare a fondurilor europene aferente PNRR în cadrul apelului de proiecte: Digitalizarea IMM-urilorGrant de...
  - Reclama -