More

  Proton VPN Securitate & Confidentialitate la Cel Mai Inalt Nivel

  Datele noastre online sunt mai mult decât o simplă colecție de unu și zero. Conțin viețile noastre, poveștile noastre, prietenii noștri, familiile noastre, aspirațiile si ar trebui să beneficieze de cele mai înalte standarde de securitate si confidențialitate a datelor! Proton VPN este originar din Elveția din 2014, când o echipă de oameni de știință de la CERN (Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară) a decis să construiască un internet mai bun, unde confidențialitatea este implicită.

  De când a fost creat la CERN în 1991, proiectul www (World Wide Web) ne-a revoluționat viețile. Cu toate acestea, pentru mulți dintre noi, singura modalitate de a beneficia astăzi de internet este să predăm cantități mari de date cu caracter personal companiilor care acordă prioritate profiturilor în detrimentul confidențialității. De asemenea, in multe părți ale lumii, guvernele abuzează de aceste date pentru a limita libertatea cetățenilor lor.

  Proton VPN s-a născut din dorința de a construi un internet care să pună oamenii înaintea profiturilor, de a crea o lume în care toată lumea deține controlul asupra vieții lor digitale și de a face din libertatea digitală o realitate. În această lume nouă, puteți comunica cu oricine doriți, vă puteți proteja datele și identitatea, puteți evita vânzarea datelor și vă puteți proteja împotriva criminalității cibernetice.

  Fara intimitate nu poate exista libertate de exprimare, iar fara libertate de exprimare nu poate exista democratie. Împreuna cu milioane de utilizatori Proton VPN din întreaga lume, compania a construit un internet si o societate mai buna!

  Proton VPN înseamnă confidențialitate în care poți avea încredere

  Fundamental diferit

  Majoritatea companiilor de tehnologie, fie că este vorba de Google sau Apple, definesc confidențialitatea ca: „nimeni nu vă poate exploata datele în afară de noi”. Proton VON consideră că nimeni nu ar trebui să poată exploata datele dvs. Tehnologia acestora și compania sunt construite în jurul acestei definiții fundamental mai puternice a confidențialității.

  Protejat de legi matematice

  Angajamentul Proton VPN de a vă proteja confidențialitatea este mai mult decât o promisiune – este susținut de o criptare puternică. Criptarea acestora cu acces zero și criptarea end-to-end diferă de alte forme de criptare, deoarece compania nu poate decripta datele. Aceasta este o promisiune de confidențialitate mult mai solidă, bazată pe legile inviolabile ale matematicii!

  Proton VPN este o companie de confidențialitate. Nu vinde reclame, nu vinde datele tale (sau accesul la acestea) și nu se angajează în acrivități de supraveghere si nu este o companie Big Tech preocupată de maximizarea profiturilor în detrimentul comunității de utilizatori care alimentează Proton VPN. Singura afacere a companiei este confidențialitatea!

  Open source

  Proton VPN este o companie open-source. Aceasta înseamnă că tot codul sursă folosit în aplicațiile acesteia este disponibil gratuit pentru a fi inspectat. Oricine poate verifica dacă serviciile oferite funcționează așa cum este descris prin codul open-source. Afirmațiile companiei legate de confidențialitate sunt verificate în mod obișnuit și independent prin audituri oficiale.

  Protejați-vă online cu un VPN care vă protejează confidențialitatea!

  70070317 609D 4AFB BC85 2786FEA38704
  Proton VPN apps

  De ce să folosești Proton VPN?

  Securitate
  Proton VPN vă trimite traficul de internet printr-un tunel VPN criptat, astfel încât parolele și datele dumneavoastră confidențiale să rămână în siguranță, chiar și prin conexiuni la internet publice sau neîncrezătoare.

  Confidentialitate
  Păstrați istoricul de navigare privat. În calitate de furnizor VPN originar in Elveția, acesta nu înregistrează activitatea utilizatorilor și nu partajează datele cu terțe părți. Serviciul de VPN anonim oferit permite accesul la internet fără supraveghere.

  Libertate
  Proton VPN înlătură barierele cenzurii pe internet, permițându-vă să accesați orice site web sau conținut. Compania are sute de servere VPN securizate în întreaga lume, inclusiv câteva servere VPN gratuite. Acest lucru asigură că există întotdeauna un server cu lățime de bandă mare în apropiere, indiferent de unde vă conectați, oferind o conexiune VPN cu latență scăzută pentru performanță optimă.

  Spre deosebire de alte servicii VPN, Proton VPN este conceput cu securitatea ca accent principal!

  Secure Core
  Serviciile VPN obișnuite pot fi compromise dacă serverele lor sunt supravegheate. Proton VPN previne acest lucru, trecând mai întâi traficul utilizatorilor prin rețeaua proprie Secure Core în țări care respectă confidențialitatea, cum ar fi Elveția și Islanda. Astfel, chiar și un server VPN compromis nu va dezvălui adresa IP adevărată.

  Secretizare
  Proton VPN utilizează exclusiv cifruri cu “Perfect Forward Secrecy”, ceea ce înseamnă că traficul dvs. criptat nu poate fi capturat și decriptat ulterior, chiar dacă o cheie de criptare este compromisă în viitor.

  NetShield
  NetShield este o funcție de filtrare DNS care vă protejează de programele malware, blochează reclamele și împiedică urmăritorii site-urilor web să vă urmărească în timp ce navigați pe web.

  Politica fara jurnal
  Proton VPN este un serviciu VPN fără jurnal. Nu urmărește și nu înregistrează activitatea dumneavoastră pe internet și, prin urmare, nu poate dezvălui aceste informații către terți.

  Tor prin VPN
  Proton VPN se integrează și cu rețeaua de anonimat Tor. Cu un singur clic, vă puteți direcționa tot traficul prin rețeaua Tor și puteți accesa site-urile Onion.

  Pentru a afla mai multe despre Proton VPN si produsele de securitate & confidentialitate ale companiei clic aici!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Captcha verification failed!
  Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
  - Reclama -

  Din Aceeasi Categorie

  Digitalizarea IMM – Finantare Nerambursabila Intre...

  PNRR: Ghidul aferent Instrumentului de Grant de până la...

  Diferentele Dintre Companiile tip LLC si...

  LLC (SRL) & C Corporations (Corporatii tip C) sunt doua...

  Revolut Business – Cont Curent Companie...

  One Place to Manage your Assets with Revolut Business

  Inregistrare Companie in SUA de Oriunde...

  Inregistrati-va compania in SUA si accesați cel mai mare...
  - Reclama -

  Ultimele Articole

  Consultanta in Accesarea Fondurilor Europene din PNRR

  Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) reprezintă un element crucial pentru dezvoltarea economică a României, oferind oportunitatea de a accesa fonduri europene...

  150 Apeluri in Valoare Totala de 21,91 Miliarde Euro, Lansate in Trimestrul al Treilea in 2023

  Autoritățile de management pentru programele aferente politicii de coeziune au planificat lansarea, în trimestrul al treilea al acestui an, a 150 de apeluri...

  Cinci Pasi Pentru a Scrie un Plan de Afaceri Eficient

  Nu este un secret pentru nimeni că succesul în afaceri depinde de o planificare eficientă! Și totuși, mulți antrenori sunt reticenți în a...
  - Reclama -