More

  De ce Shared Hosting Pentru un Start-Up de tip E-commerce?

  Când administrați un magazin online, este mai important decât v-ați imagina să alegeți un serviciu de hosting de renume. Prea multe companii eșuează din cauza timpilor lenți de încărcare a paginilor web, a securității inadecvate și a serverelor prost gestionate. Este esențial să vă mențineți website-ul de prezentare sau magazinul online să funcționeze fără probleme, mai ales atunci când doriți să preveniți pierderea vânzărilor și a clienților în general.

  Spre deosebire de opinia populară, hosting-ul de tip shared este calea cea mai eficientă! În această postare, vom prezenta toate motivele pentru care ar trebui să alegeți un hosting shared atunci când începeți o afacere de tip e-commerce.

  Ce este hosting-ul?

  Fiecare website / magazin online are nevoie de un mediu de hosting pentru a fi live. Mediul de hosting oferă site-ului dvs. un server pe care să existe, permițându-i să se conecteze la internet și să primească vizitatori.

  Există multe varietăți și specialități distincte de hosting. Unele tipuri de hosting oferă planuri specifice cu caracteristici distincte, în timp ce unele sunt numite după tehnologia pe care sunt construite.

  Un pachet de hosting pentru e-commerce de înaltă calitate precum cel oferit de FastComet.com includ o serie de caracteristici unice concepute special pentru acest tip de afacere. Certificate de securitate SSL gratuite, asistența 24/7, suport pentru configurarea gateway-urilor de plată, sisteme de securitate precum Imunify360 ce oferă protectie si securitate website-uri la cel mai inalt nivel, back-up zilnic, sau scalarea în timpul orelor de vârf, servere de tip LiteSpeed, sunt doar câteva exemple.

  De asemenea, exista versiuni de hosting configurate in funcție de tipul platformei e-commerce utilizate de website-ul dvs., cu configurații de server adaptate pentru a îmbunătăți perfomanța funcționării website-ului dvs.

  De ce să alegeți un hosting de tip shared?

  Un cont de tip shared hosting este o alegere excelentă pentru un magazin online nou sau un start-up! S-ar putea să existe limitări ale resurselor de server, dar aceste probleme se aplică în principal magazinelor online care oferă un volum semnificativ de produse și servesc mii de clienți. Când website-ul dvs. va avea nevoie de aceste resurse, veniturile dvs. vor fi destul de mari și puteți plăti pentru un serviciu de găzduire tip VPS sau Server Dedicat, însă resursele oferite de aceste tipuri de hosting nu sunt justificate pentru website-urile care au nevoie de resurse reduse pentru o bună funcționare si un număr redus de utilizatori (ex. sub 100.000 utilizatori / lună).

  De aceea, este esențial sa înțelegeți ce înseamnă să utilizați un hosting tip shared pentru un magazin online, care sunt beneficiile și limitările acestui tip de găzduire.

  Accesibil

  Accesând un hosting shared, este mai ieftin să vă lansați website-ul. Acest tip de găzduire este o abordare excelentă pentru reducerea costurilor inițiale de lansare.

  Sigur

  Vă puteți pune încrederea în securitatea oferită de un furnizor de hosting de încredere. Securitatea site-ului dvs. web nu este afectată chiar dacă un server de hosting tip shared implică faptul că partajează resurse cu alți utilizatori pe același server.

  Ușor de utilizat

  Acesta este destul de simplu de configurat prin intermediul Cpanel care este oferit de majoritatea furnizorilor pentru a vă gestiona cu ușurință contul.

  Hosting Scalabil

  Traficul unui magazin online poate fi foarte imprevizibil, spre deosebire de alte tipuri de website-uri, care se extind în mod constant și previzibil în timp. Sărbătorile au ca rezultat o creștere semnificativă a traficului, un aflux brusc de clienți și o dezvoltare exponențială. Ar trebui să căutați resurse scalabile într-un hosting de tip shared care se poate extinde odată cu compania dvs.

  Toate planurile de hosting FastComet pot fi actualizate cu ușurință după cum este necesar. În situațiile în care site-ul dvs. poate necesita resurse suplimentare, puteți scala rapid la un plan mai puternic, fără timpi de nefuncționare. Pentru site-urile care se așteaptă la un aflux uriaș de trafic – exista și soluția de server dedicat de înaltă performanță.

  Suport Proactiv

  Noul dvs. website poate avea unele probleme și erori. Website-ul dvs. poate fi indisponibil timp de câteva ore dacă hosting-ul dvs. nu are un personal de asistență receptiv. Asistența ar trebui să fie accesibilă, eficientă, rapidă și capabilă să colaboreze cu dvs. atunci când apare o problemă. De aceea, alegând un serviciu de hosting de renume precum fastcomet.com beneficiezi de suport online 24/7 pentru astfel de probleme.

  Poate website-ul dvs. să depășească capacitatea unui cont de shared hosting?

  Deși hosting-ul shared este o opțiune sigură și eficientă pentru comercianții online, unele variabile pot determina o companie de e-commerce consacrată să treacă la un alt plan de găzduire, acest lucru fiind complet normal.

  Puteți oricând să treceți la un serviciu de găzduire VPS sau Server Dedicat dacă sunteți interesat de mai multe opțiuni pentru administrarea serverului, caracteristici unice și funcționalități suplimentare.

  Securitatea este o altă componentă cheie de luat în considerare! Mediul de hosting tip shared precum cel oferit de FastComet.com oferă o protecție impenetrabilă pentru a vă proteja datele, iar unele magazine online aleg un VPS sau o altă opțiune de găzduire care le permite să aplice măsuri de securitate și mai mari.

  În mod normal, această decizie trebuie luată în avans, când de obicei nu ați avea probleme să cheltuiți mai mult din cauza veniturilor semnificativ crescute.

  Cu ajutorul hosting-ului de tip shared, vă puteți construi magazinul online mai usor, fiind o alegere fantastică și accesibilă, costurile inițiale fiind semnificativ reduse.

  Chiar dacă poate fi dificil să prezici traficul online, găzduirea partajată ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru companiile mari care caută scalabilitate. Gazduirea partajată nu este recomandată pentru o afacere de succes, în expansiune.

  În ciuda faptului că hosting-ul de tip shared are atât avantaje, cât și unele dezavantaje, întreprinderile mici și persoanele cu buget redus ar trebui să ia în considerare cu tărie alegerea acestui tip de hosting.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Captcha verification failed!
  Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
  - Reclama -

  Din Aceeasi Categorie

  Consultanta in Accesarea Fondurilor Europene din...

  Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) reprezintă un...

  Curs Competente Antreprenoriale & Curs Competente...

  Curs Competențe Antreprenoriale & Curs Competențe Digitale special create...

  Website Gratuit 100% prin Fabricant.ro

  Website Gratuit 100%? Da, ai citit corect! Prin intermediul fabricant.ro...

  Best Tier4 Hosting

  FastComet Hosting Performanță care vă va depăși așteptările și cea...
  - Reclama -

  Ultimele Articole

  Consultanta in Accesarea Fondurilor Europene din PNRR

  Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) reprezintă un element crucial pentru dezvoltarea economică a României, oferind oportunitatea de a accesa fonduri europene...

  150 Apeluri in Valoare Totala de 21,91 Miliarde Euro, Lansate in Trimestrul al Treilea in 2023

  Autoritățile de management pentru programele aferente politicii de coeziune au planificat lansarea, în trimestrul al treilea al acestui an, a 150 de apeluri...

  Cinci Pasi Pentru a Scrie un Plan de Afaceri Eficient

  Nu este un secret pentru nimeni că succesul în afaceri depinde de o planificare eficientă! Și totuși, mulți antrenori sunt reticenți în a...
  - Reclama -