More

  Cont Bancar 100% Gratuit Revolut Business Pentru IMM, PFA & Profesii Liberale

  Gestionați Finanțele Companiei cu Revolut Business

  Alfă cum Revolut Business face viața mai ușoară antreprenorilor, liber profesioniștilor sau companiilor, indiferent de dimensiunea acestora, începând cu un cont de companie 100% gratuit!

  Revolut Business vă ajută să gestionați finanțele companiei, cu acces la cont oricând, oriunde din aplicația iOS sau Android sau folosind portalul in browser. Indiferent dacă sunteți o întreprindere nou-înființată, mică sau mare, Revolut rescrie regulile, astfel încât clienții săi să poată crește la nivel local sau global. De asemenea, din punct de vedere legal, cu Revolut Business banii tăi sunt protejați de bănci autorizate atăt in România cât și in Uniunea Europeană.

  Eligibilitate Companie

  Pentru a deschide un cont Revolut Business, compania dvs. trebuie să fie înregistrată cu o prezență fizică în oricare din țările din Spațiul Economic European (SEE) și Elveția sau SUA.

  Cerinte deschidere cont:

  • Nume, adresa, poza de identitate și un selfie pentru verificarea identității
  • Numele companiei, adresa și detaliile de constituire
  • Un rezumat al locației companiei și a ceea ce face afacerea
  • Informații de bază referitoare la directorii/acționarii companiei – definiți ca cineva care deține mai mult de 25% în afacere – (este necesară și o verificare de identitate pentru aceștia, aceasta poate fi depusă în numele lor sau completată de aceștia), cerință ce nu este necesară pentru freelanceri.

  Card de debit business pentru compania dvs.

  Obțineți carduri fizice și virtuale pentru echipa dvs.! Cardurile virtuale le veți găsi pe telefonul dvs. sub forma de carduri de debit digitale pe care le puteți comanda pur și simplu în aplicație. Oricât de mare sau mică este echipa ta, cardurile de debit Revolut business îți vor ușura activitatea. Cheltuiește în siguranță, setați limite, urmăriți, blocați/deblocați și decideți unde pot fi folosite cardurile direct din aplicație.
  De asemenea, puteți incarcă in aplicatie și chitanțe de plantă pentru o gestiune ușoară a cheltuielilor.

  Efectuați plăți online în siguranță cu carduri de debit virtuale

  Obțineți protecție suplimentară împotriva fraudelor online utilizând carduri virtuale – fiecare membru al echipei putând obține până la 200.

  Gestionați și controlați cheltuielile echipei dvs. într-un singur loc

  Păstrați controlul total asupra cheltuielilor echipei dvs. gestionând permisiunile și nivelurile de acces. Creați roluri personalizate și alegeți combinația de aplicații și funcții pe care doriți să le folosească fiecare membru.

  Revolut business
  Cont Bancar 100% Gratuit Revolut Business Pentru IMM, PFA & Profesii Liberale 4

  Cont în mai multe valute pentru compania dvs

  Puteți primi, reține și schimba bani în peste 30 de valute din întreaga lume, fără taxe ascunse. De asemenea, din aplicație puteți să configurați sub-conturi în orice monedă aveți nevoie pentru a vă administra operațiunile.

  FX Forwards. Ce este un contract forward?

  Blocați-vă cursurile de schimb cu până la 6 luni în avans cu contracte forward. Un contract forward este un contract între dvs. și Revolut Business care fixează un curs valutar (FX) pentru o sumă stabilită din moneda aleasă de dvs. până la o dată convenită în viitor.

  Plăți internaționale pentru afacerea dvs.

  Plăți interne și internaționale

  Economisiți bani cu transferuri locale și globale cu cele mai bune comisioane din piață și urmăriți status-ul transferurilor dvs. în timp real, direct din aplicația mobilă cât și din aplicația web.

  Primiți, păstrați și schimbați bani în peste 30 de valute din întreaga lume, fără comisioane ascunse. Configurați sub-conturi în fiecare monedă aveți nevoie pentru a vă administra operațiunile.

  Puteți trimite bani în peste 100 de țări în peste 30 de monede cu Revolut Business.

  Revolut Business don’t
  Cont Bancar 100% Gratuit Revolut Business Pentru IMM, PFA & Profesii Liberale 5

  Simplificați plata salariilor

  Personalizați fără efort plata angajaților, economisiți timp cu calcule automate și multe altele. Începeți rapid cu o configurare simplă, apoi adăugați cu ușurință membrii echipei, completați detaliile de bază și stabiliți datele de plată.

  Acceptați plăți cu ușurință de oriunde

  Beneficiați de procesare rapidă a plăților cu soluții de plată online și în persoană beneficiind de comisioane reduse și transparente pentru a accepta plăți fără nici un angajament. Veți fi taxat doar pe tranzacție, cu comisione începând de la 0,8% + 0,02 GBP la plățile online. De asemenea, puteți accepta plăți în până la 28 de valute în conturi valutare dedicate.

  Solicitați plăți de la oricine, de oriunde.

  Folosește linkurile de plată pentru a fi plătit cu ușurință, fără a partaja detaliile contului tău, oriunde te-ai afla în lume.

  Procesatoare de plăți pentru e-commerce pentru website-ul tău.

  Creați o experiență de plată mai simplă pentru clienți, mențineți costurile scăzute și satisfacția clienților la un nivel ridicat și beneficiați de pluginuri pentru a începe să acceptați plăți online în câteva minute cu integrări dedicate pentru Woocomerce, Magento, Prestashop, OpenCart and BigCommerce.

  CEB0060A 52EF 40B5 A0A7 807263C7140E
  Cont Bancar 100% Gratuit Revolut Business Pentru IMM, PFA & Profesii Liberale 6

  Deschideți online un cont de companie 100% gratuit, înregistrat sub denumirea dvs. comercială!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Captcha verification failed!
  Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
  - Reclama -

  Din Aceeasi Categorie

  Cinci Pasi Pentru a Scrie un...

  Nu este un secret pentru nimeni că succesul în...

  Competente in Tehnologii Avansate Pentru IMM...

  2200 de Companii pot Beneficia de Cursuri de Formare...

  Digitalizarea IMM – Finantare Nerambursabila Intre...

  PNRR: Ghidul aferent Instrumentului de Grant de până la...

  Infiintare Companie in Delaware sau Wyoming...

  Dupa ce v-ati hotarat sa infiintati un SRL in...
  - Reclama -

  Ultimele Articole

  Consultanta in Accesarea Fondurilor Europene din PNRR

  Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) reprezintă un element crucial pentru dezvoltarea economică a României, oferind oportunitatea de a accesa fonduri europene...

  150 Apeluri in Valoare Totala de 21,91 Miliarde Euro, Lansate in Trimestrul al Treilea in 2023

  Autoritățile de management pentru programele aferente politicii de coeziune au planificat lansarea, în trimestrul al treilea al acestui an, a 150 de apeluri...

  Cinci Pasi Pentru a Scrie un Plan de Afaceri Eficient

  Nu este un secret pentru nimeni că succesul în afaceri depinde de o planificare eficientă! Și totuși, mulți antrenori sunt reticenți în a...
  - Reclama -